10 March 2012

penghargaan buat kalian.

بسم الله الرحمان الرحيم

alhamdulillah, setelah sekian lama saya belum pernah menulis entri buat kalian. entri yang khusus buat kalian yang memebaca dan menyebarkan apa-apa yang terkandung dalam blog ini.

apalah maknanya blog ini terus wujud jika tanpa kalian. biarlah, sekalipun kamu hanya menitipkan secuit komen untuk meninggalkan link atau kamu hanya membaca satu perenggan atau kamu terus-menerus mahu menjadi silent reader, dan mungkin juga kamu adalah insan yang mengamalkan apa yang kamu baca.

sesungguhnya, hanya kamu yang tahu siapa dirimu disebalik pembacaan dan penilaian terhadap tilisan-tulisan dan perkongsian dari blog ini.

cuma, saya dapat mengenalpasti beberapa blog yang menjadi sumber trafik bagi blog saya untuk bulan ini. alhamdulillah, semakin hari manusia semakin ringan menyebarkan kebaikan. saya terharu dan sentiasa mengharapkan kebenaran berpihak kepada kita semua, inSYAALLAH :-) blog yang tersenarai di bawa merupakan blog2 yang menyumbangkan trafik menghala ke blog saya.
saya sebenarnya malu kerana blog-blog ini nyata lebih baik dari blog saya. di sini, saya senaraikan link-link blog yang wajar kita semu layari. mereka ini punya kelebihan dan gaya penulisan masing-masing yang membuatkan saya jadi banyak belajar dari mereka.


senarai blog yang menyumbang trafiksejak penubuhan blog ini


http://www.kehidupanku-razi.blogspot.com/
http://daiesiber.blogspot.com/
http://menggapaihusnulkhotimah.blogspot.com/
http://muharikah.com/archives/3804/
http://akhawatulmuslimat.blogspot.com/
http://bloglistbayyinat.blogspot.com/


bulan ini (10feb-10mac)

http://studentslifepage.blogspot.com/
http://hanadini.blogspot.com/
http://theflyingkick.blogspot.com/
http://anabashair.blogspot.com/
http://asfapyon.blogspot.com/2012/02/dua-hari-di-idt.html
http://nurmujahiddahsolehah.blogspot.com/2012/03/tahajjud-krunch.html
http://viigen.blogspot.com/

ucapan saya
jazakumullahu khairan kathiir atas jasa kalian yang mungkin tidk kalian sedar. sesungguhnya, bukan saya yang menyebabkan semua ini terjadi. ALLAH lah yang memilih kalian untuk menjadi sebab kepada tersebarnya kebaikan.

kepada yang meletakkan link blog saya di blognya tetapi tidak tersenarai disini, kalian bolehlah tinggalkan link di ruang komen. insyaALLAH saya akan update semula entri ini dengan meletakkan juga blink blog kalian.

saya sebenarnya sangat suka jika mampu membantu kalian untuk berkongsi link-link blog kalian. selagi perkara itu baik, saya berbesar hati jika mampu membantu.

semoga ALLAH membantu kita dalam usaha kita menjadi penulis, pembaca dan penyebar kebaikan yang ikhlas. ALAHUMMAJ 'ALNA MINAL MUKHLISHIIN.

akhir kalam,
doakanlah sahabat2 kita di Palesti dan Syiria serta saudara2 kita di seluruh dunia yang masih ditindas dengan kezaliman. bersyukurlah kita, ucapkanlah ALHAMDULILLAH, ALHAMDULILLAH dan ALHAMDULILLAH!

 

3 comments:

 1. tiadalah meyumbang mana sangat . sedikit sahaja tu.

  ReplyDelete
 2. kata ustaz pahrol Juoi,

  "rasa tidak cukup ilmu adlah rasa orang berilmu"

  begitu juga,

  orang yang merasa tak berbuat apa2 sebenernya dia sudah melakukan banyak perkara,sedangkan dia ikhlas dengan melupakan kebaikannya..

  INSYAALLAH

  ReplyDelete
 3. assalamualaikum. sekadar memaklumkan bahawa blog ana yg blogger berpindah ke yang wordpress.

  http://daiesiber.wordpress.com

  ReplyDelete

semua yang saya tulis hanyalah sebuah perkongsian. Boleh diterima atau ditolak. Tetapi, tetap berlapang dada dalam semua urusan itu tanda hati kita murni.. :-)