Skip to main content

Posts

Showing posts from December 24, 2012

Konvensyen sunnah 2012: Last episode..

بسم الله الرحمان الرحيم

 Awalnya, saya berkobar-kobar mahu berkongsi semua pengisian yang saya dapat sepanjang Konv Sunnah 2012 ini. Alhamdulillah, saya sudah siapkan dua entri berkaitan, Ep1: catatan-sepulang-konvensyen-sunnah-2012 dan Ep2 : Balik tabir yang sering dilupakan..

Tetapi, bila saya melihat video-video Konv Sunnah sudah diupload .. saya urung. Saya fikir, lebih baik sahabat-sahabat dengar terus dari video yang ada. lebih sampai dan lebih 'terasa'.
Jadi, saya mahu menghabiskan episod Konv Sunnah 2012 malam ini juga di blog ini.
Sebelum saya terlupa, jutaan tahniah saya ucapkan kepada pihak Pertubuhan Kebajikan Al-qayyim Pulau Pinang yang bertungkus lumus menjayakan KS 2012 ini. Terutamanya buat kakak saya, Asma Fatimah Fajar yang disebut namanya oleh tokoh sunnah tahun ini, Dr ismail Luthfi :-) (ingat-ingat kami di sini yea..). Selaku satu-satunya kakitangan wanita yang terlbat.. saya ucapkan tahniah atas kerja keras!
Niat, semoga semua amal yang kita buat Allah ambil …

Konvensyen Sunnah 2012: ‘Balik tabir’ yang sering dilupakan

بسم الله الرحمان الرحيم

catatan : sepulang Konvensyen sunnah 2012

بسم الله الرحمن الرحيم


Ini coretan saya sepulang dari konvensyen sunnah2012. Buat sahabat semua, doakan saya kuat untuk berkongsi semuanya. Saya mohon maaf kepada semua kerana sebelum ini, banyak yang saya janji untuk kongsikan, tetapi banyak yang tidak dapat diteruskan. Untuk topik yang sangat genting kali ini, mudah-mudahan ALLAH beri kekuatan kepada saya untuk kongsikan semua yang tercoret di nota saya :-)